Intrebari Frecvente - Studio Videochat Bucuresti

Ce inseamna videochat nonerotic?
Raspuns :
Videochat nonerotic reprezint conversatiile pe internet, in fata unui camere Web cu straini,pe un site de videochat. Conversatii e pot fi pe absolut orice tema.
Chiar totul se bazeaza pe conversatii pe orice tema?
Raspuns :
Da, studioul nostru si site-urile pe care le avem, nu va obliga sa faceti ceva din ceea ce dvs considerati ca este ilegal, imoral, etc. Dvs va stabiliti limitele, noi va oferim sansa de exprimare in orice metoda de-a dvs fara sa fiti judecat sau va fie rusine de ceea ce faceti.
Cat pot castiga pe luna facand videochat nonerotic?
Raspuns :
Peste 300 euro la un program de 4 ore pe zi cu 2 zile libere pe saptamana.
Cui i se adreseaza jobul de videochat nonerotic?
Raspuns :
Domnisoarelor/doamnelor cu varsta cuprinsa intre 18-35 ani, dispuse sa faca bani int-un mod foarte usor si foarte rapid.
Care este procentul de incasari pentru videochat nonerotic?
Raspuns :
50% daca modelul lucreaza de la studio, 60% pentru modelul care lucreaza de acasa si 70% pentur modelul care lucreaza de acasa si are realizari totale de peste 1000 euro.
Ce poate influenta castigurile unui model de videochat nonerotic?
Raspuns :
Felul cum se imbraca cand se logheaza pe site-uri, cum se machiaza, cum isi aranjeaza parul, cat de des zambeste, cat de amabila este, cand de disctractiva este, cata buna dispozitie are: totul depinde de model incepand de la costumatie pana la modul de abordare a membrilor.
Exista un program fix pentru un model de videochat nonerotic?
Raspuns :
Nu, nu exista un program fix, programul il face fiecare model dupa propria dorinta si disponibilitate. Diferenta o face urmatorul fapt: daca va dori bani in timp scurt, nu ii va putea face decat daca si-a stabilit un program de cateva ore pe zi (in special pe timp de noapte) si sa respecte acest program, sa aibe grjia si la tinuta si machiaj si la modul de a distra membrul/membrii intrati. Cheia succesului este sa ia in serios acitivitatea si sa profite de fptul ca nu este obligata sa vina la un program batut in cuie si sa profite si de faptul ca este propriul sau arbitru.
Putem lucra ca un cuplu la videochat nonerotic?
Raspuns :
Studioul nostru are conturi numai pe single girl.
Pot lucra alaturi de o alta fata?
Raspuns :
Nici acest mod de videochat nu se aplica la studioul nostru. Fiecare model chat are propriul sau cont si nu se imparte/impartaseste cu o alta colega de chat.
Cazarea este gratuita? Este adevarat? Exista conditii?
Raspuns :
Da, este gratuita. Este adevarat. Singura conditie impusa este ca modelul chat trebuie sa aiba un program de 8 ore pe zi si sa isi acorde interesul
pentru aceasta activitate.
Sunt baiat. Ma pot angaja ca model de videochat nonerotic?
Raspuns :
Nu la studioul nostru. Noi lucram doar cu fete.
Exista conditii fizice necesare ca sa ma pot angaja la voi?
Raspuns :
Nu, nu exista, dar bineinteles ca reprezinta un punct forte daca arati bine, dar nu este criteriu eliminatoriu in studioul nostru, avem domnisoare cu forme mai pline, care in unele ture, fac mai multe minute decat alte colege cu forme 90-60-90, pentru ca nu totul consta in aspectul fizic, ci conteaza atitudinea.
Am 17 ani si as dori sa ma angajez ca model videochat nonerotic?
Raspuns :
Imi pare rau, domnisoara. Numai dupa ce veti implini varsta legala de 18 ani. Pana atunci, bucurati-va in continuare de adolescenta.
Pot lucra ca model de videochat daca sunt in cursul unei facultati?
Raspuns :
Bineintele ca se poate. Programul se stabileste la propria alegere. Nu vi se impune un program strict.
Se poate lucra si de acasa?
Raspuns :
Da, se poate. Conditia este ca primele 2 saptamani de activitate sa le lucrati la sediul nostru. Dupa 2 saptamani (timp in care ati invatat regulile site-ului), sunteti libera sa lucrati de acasa.
Este trafic pe site-urile de videochat nonerotic?
Raspuns :
Da, chiar este. Poate vi se pare greu de crezut, dar va invitam sa va convingeti.

studio videochat bucuresti

Studio Videochat Bucuresti

0720.057.901