Legalitate - Studio Videochat Bucuresti

Suntem printe primele firme care s-au adaptat la cerintele pietei privind legalitatea acestei activitati.

In Romania aceasta activitate nu este interzisa dar nici sprijinita legal de catre cei care ar trebui sa faca acest lucru. Acuzatiile din trecut privind distribuirea publica de imagini obscene au fost respinse 100%, intrucat este vorba exclusiv de comunicatii private intre model si vizitator, deci nici vorba de transmitere publica. Acum insa nici o autoritate nu mai sustine ca activitatea de videochat in sine ar fi ilegala.

Noi oferim tot ceea ce este nevoie pentru ca aceasta activitate sa nu incalce nici una din prevederile legii: software cu licenta, impozite, taxe la stat cat si contracte de munca pentru toti angajatii firmei, varsta minima a oricarei persoane care solicita angajarea este de 18 ani (NU acceptam sub nici o forma o persoana care nu poate prezenta un buletin de identitate la cererea de angajare sau care nu poate dovedi ca are varsta minima de 18 ani, in momentul angajarii).

Toate aceste eforturi sunt facute pentru a asigura o buna desfasurare a activitatii in conditii legale fara a expune colectivul eventualelor riscuri si ne pare sincer rau cand vedem unele modele preferand sa lucreze cu studiouri ilegale, in conditii dubioase si lipsite de siguranta pentru 1% in plus, ajungand in final sa nu isi mai primeasca banii sau sa faca vizite la Politie.

Nu va lasati pacaliti de cei care lucreaza intr-un apartament in conditii insalubre. Puteti avea mult mai mult fara bataie de cap si bine inteles ca toate aceste conditii se vor reflecta in munca voastra. De asemenea exista si o fisa a postului pe care toata lumea o semneaza in momentul angajarii.

studio videochat bucuresti

Studio Videochat Bucuresti

0720.057.901