Opinii - Studio Videochat Bucuresti

iulia - videochat nonerotic

Da....ce sa zic super tare... mi s-a schimbat viata radical de cand am inceput sa lucrez aici si veniturile s-au inmultit considerabil...Kisses

 

Iulia, Romania

elena - videochat nonerotic

Ca in orice activitate exista si avantaje, dar si dezavantaje...important e sa fii cat mai placuta pentru toti membrii si sa stii cum sa-i faci sa-ti intre in privat. Nu ai nimic de pierdut...hihihi. Pup

 

Elena, Romania

florentina - videochat nonerotic

Acum doi ani eram destul de sceptica cu privire la acest domeniu, dar cand am vazut cu adevarat despre ce este vorba, mi-am schimbat parerea radical.... acum am un program de munca lejer, castig destul de bine si mi-am facut si multi prieteni!

 

Florentina, Romania

Acum pot spune ca o mare parte dintre idealurile materiale mi s-au realizat si asta din cauza faptului ca aici castig sume frumusele de bani si imi pot permite cam tot ce vreau... si imi ramane si timp liber pe deasupra!

 

Andreea, Romania

ana - videochat nonerotic

Imi place foarte tare acest job, se castiga foarte bine si sunt extrem de multumita de activitatea care se desfasoara aici.
Va invit si pe voi sa veniti cu mare drag.

 

Ana, Romania

alina - videochat nonerotic

Sunt foarte multumita ca m-am angajat la acest studio de videochat nonerotic, sunt conditii excelente de munca. Sincer videochatul nonerotic mi se pare a fi o metoda foarte buna si sigura pentru a face bani.
Va pup si va astept si pe voi aici in studioul nostru.

 

Alina, Romania

corina - videochat nonerotic

Multe fetele sunt in cautare de un job, asta mi s-a intamplaat si mie si am ales aceasta varianta a videochat-ului. Stiu vor fii multe pareri contra insa nu toate studiourile sunt la fel asta depinde de tine caci nu te avanti asa oriunde ci inante te interesezi si e bine sa stie ce presupune. Nu e nimic atat de grav: zambesti, vorbesti cu lumea, nu te dezbraci si nu te obliga nimeni sa faci nimic daca nu vre...si in plus faci si un ban.

 

Corina, Romania

livia - videochat nonerotic

Chiar merita incercat....stiu ca nu toata lumea e de acord cu asta insa si eu la inceput am fost sceptica insa din nevoie am zis sa incerc caci pana nu incerci nu stii ce si cum si nu-mi pare rau. Mi-am facut prieteni noi si in plus si un banut frumusel. Nu fac nimic indecent! Bafta!

 

Livia, Romania

studio videochat bucuresti

Studio Videochat Bucuresti

0720.057.901